L’Ajuntament de Terrassa s’il·luminarà per celebrar el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

Acte a les 19h organitzat per Prodis i el consistori

ajuntament de terrassa dia mundial paràlisi cerebral
La façana de l’Ajuntament de Terrassa amb colors blaus i taronges // Foto: Prodis

Aquest dimecres a les 19h es durà a terme un acte organitzat pel Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis i l’Ajuntament de Terrassa per celebrar el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. L’acte començarà amb la benvinguda i un parlament institucional de la regidora de capacitats diverses i accessibilitat Meritxell Lluís i continuarà, amb una breu introducció per part d’un usuari del Centre

de Paràlisi Cerebral, al manifest escrit per ASPACE (Confederació espanyola de Paràlisi Cerebral) i traduït per la FEPCCAT (Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars), que seguidament llegirà la presidenta del patronat de la fundació terrassenca, Maise Balcells. Enguany el manifest parla sobre el “Dret a participar a la comunitat” per expressar el dret a la plena i efectiva participació i inclusió de les persones amb discapacitat a la societat.

BANER_300X250

Per acabar, un petit grup de persones del Centre de Paràlisi Cerebral faran una actuació musical amb el suport tecnològic d’un Beamz que culminarà amb l’encesa de llums a la façana de l’Ajuntament de Terrassa amb els colors blaus i taronges promoguts pel moviment ASPACE per donar visibilitat al col·lectiu.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*