Dijous, 25 abril 2024
spot_img
IniciEMPRESASant Tomàs reforça l'estratègia del projecte de l'obrador amb la incorporació de...

Sant Tomàs reforça l’estratègia del projecte de l’obrador amb la incorporació de l’empresa Xocolating

La iniciativa permetrà augmentar la seva capacitat productiva

Foto equip Obrador Sant Tomàs empresa xocolating 1944
Equip de l’obrador de Sant Tomàs // Foto: Sant Tomàs

L’emblemàtic obrador de xocolata de Sant Tomàs ha pres una decisió transcendental incorporant l’obrador de la prestigiosa empresa Xocolating 1944, S.L. a la seva estructura.

Aquest moviment estratègic augura un prometedor futur per al projecte de l’obrador, que va veure la llum fa sis anys en les instal·lacions de Sant Tomàs a Calldetenes. Mitjançant aquesta fusió, l’entitat social pretén expandir-se i aprofundir en la seva missió de promoure el benestar social i laboral a través de la producció de xocolata.

La incorporació de les instal·lacions de l’obrador de Manlleu de Xocolating 1944, S.L. permetrà a l’obrador de xocolata de Sant Tomàs augmentar la seva capacitat productiva. Aquesta sinergia no només implica l’ampliació dels llocs de treball associats al projecte, sinó que també suposarà una contribució significativa al creixement econòmic i social de la comarca.

Xocolating 1944, S.L., una empresa consolidada a Manlleu, ha establert una relació de col·laboració estreta amb Sant Tomàs al llarg dels anys, destacant-se per la seva responsabilitat social i compromís amb la comunitat. La decisió d’unir-se a Sant Tomàs respon a una voluntat compartida de reforçar els vincles amb el territori i impulsar iniciatives que generin un impacte positiu.

Per al president de Sant Tomàs, Joan Casany, aquesta aliança reafirma la importància de fomentar col·laboracions amb entitats locals per fomentar el creixement sostenible i millorar la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables. El director general de l’entitat, Ricard Aceves, destaca que aquesta unió arriba en un moment crucial, ja que les instal·lacions actuals a Calldetenes s’han quedat petites per atendre la creixent demanda.

Actualment, a l’obrador de xocolata de Sant Tomàs treballen set persones, la majoria d’elles vinculades al Centre Ocupacional de Calldetenes. Aquestes persones tenen un paper crucial en la decoració, etiquetatge i envasat dels productes, sota la supervisió del mestre xocolater Jordi Ortíz. L’obrador de xocolata no només representa una oportunitat laboral per a aquests individus, sinó també un espai on poden desenvolupar les seves habilitats i sentir-se part d’una comunitat.

A més, aquest projecte ha rebut un reconeixement especial, guanyant el premi a la millor mona de Catalunya aquest any. Això demostra l’excel·lència i el compromís de l’equip de treball de l’obrador de xocolata de Sant Tomàs en la producció de productes de qualitat.

En resum, la unió entre l’obrador de xocolata de Sant Tomàs i Xocolating 1944, S.L. representa més que una simple fusió empresarial. És un compromís compartit per millorar la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, impulsant-les cap a un futur més prometedor i inclusiu. Aquesta aliança no només impulsa el creixement econòmic, sinó que també reforça els llaços comunitaris i fomenta la responsabilitat social corporativa en el sector empresarial.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content