Sant Tomàs comença a elaborar i vendre productes artesans de xocolata de qualitat amb valor social

Al nou obrador de la Cuina de Sant Tomàs, a Calldetenes

sant tomàs productes artesans xocolata
Usuaris del centre ocupacional elaborant productes de xocolata // Foto: Sant Tomàs

Dins de la seva aposta ferma per fer activitats d’elaboració d’aliments, Sant Tomàs ha començat a elaborar productes artesans de xocolata en el nou obrador que s’ha posat en funcionament el mes de setembre en un espai annex a la Cuina de Sant Tomàs, a Calldetenes.

Els productes artesans de xocolata posen en valor les capacitats de les persones de Sant Tomàs, millorant les seves competències. Alhora generen recursos econòmics per l’entitat, ja que es poden comprar per internet i estan inclosos en els lots de Nadal que Sant Tomàs fa juntament amb altres entitats socials del país, dins del projecte “Créixer”.

BANER_300X250

El nou obrador, dirigit pel xocolater Jordi Ortiz, s’ha construït per tal de tenir un espai adequat on poder tirar endavant el projecte d’elaboració de diferents productes de xocolata i pastisseria. En la gama de productes que s’hi fan hi ha rajoles de xocolata, torró, bombons, magdalenes… De xocolata se’n fan rajoles de diferents tipus: xocolata negra, amb llet, blanca, de diferents orígens del cacau, de diferent percentatge de cacau…

Aquesta activitat se suma a altres que des de fa temps realitzen les persones usuàries del Centre Ocupacional de Sant Tomàs. Com l’elaboració de magdalenes, que després van a vendre en les paradetes setmanals a la Universitat de Vic i a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic. A més, fa 3 anys es va iniciar una col·laboració amb el xocolater de Taradell. Pels volts de Nadal, persones usuàries de Sant Tomàs participen a l’obrador de Taradell en l’elaboració del Torró de Sant Tomàs, que després s’inclou als lots de Nadal de l’entitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*