El Langui participa a una jornada per sensibilitzar sobre la inclusió laboral de persones amb discapacitat

Dins del projecte #EmpleoParaTodos de la Fundación Adecco

Jornada El Langui en Maspalomas 1
El Langui durant la seva intervenció a la jornada // Foto: Fundación Adecco

El projecte #EmpleoParaTodos de la Fundación Adecco va comptar ahir amb la participació del cantant i actor Juan Manuel Montilla, alias “El Langui” en una jornada de sensibilització per normalitzar la discapacitat, trencar els mites i sensibilitzar a empleats i empreses, que es va celebrar a l’Hotel Maspalomas Princess de Gran Canaria.

FREEFORMSTYLE-600X300

Durant la sessió, el “Langui” va fer un al·legat a favor de la diversitat en les empreses, centrant-se en la inclusió de les persones amb discapacitat “a l’hora de valorar a una persona per a un treball no podem deixar-nos portar pels prejudicis: ha de primar el talent, capacitats i actitud”.

banner_300x200_entrenuvols

El popular actor va insistir també en la necessitat de normalitzar la discapacitat des de la infància, tant per part dels companys d’escola com de la família, que ha d’esforçar-se per no sobreprotegir al nen amb discapacitat i deixar-li desenvolupar tot el seu potencial.

D’altra banda, la coordinadora de la Fundación Adecco a les Illes Canàries, Isabel Guillén, va afirmar que “la història del Langui ajuda a enderrocar barreres i acabar amb els prejudicis que encara existeixen en la societat. Hem de veure més enllà de la discapacitat i centrar-nos en les persones i el seu talent per no caure en l’error de deixar de banda tot el potencial que tenen les persones amb discapacitat”.

Per la seva banda, el director d’operacions d’hotels Princess a Gran Canària, Sr. Salat, va declarar “aquesta jornada amb el Langui ha servit per reforçar el nostre compromís amb la lluita per la inclusió de les persones amb discapacitat. Les empreses hem d’apostar per elles, no només per una qüestió social o de filantropia, sinó per un tema de competitivitat, ja que ens podem perdre molt talent si ens deixem portar pels prejudicis”.

Aquesta jornada organitzada per la Fundación Adecco comptava amb el suport de la cadena Princess, Canarlab i Esfocc.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*