Sant Tomàs arriba a les 100 persones amb discapacitat intel·lectual inserides laboralment a la comarca

Al llarg dels 26 anys d’existència del servei Eina

JUDIT MUNTAL-inserir 100 SANT TOMÀS laboralment
La Judit Muntal treballant a l’empresa Confeccions Mado de Vic // Foto: Sant Tomàs

La Judit Muntal, de 18 anys, que actualment té un contracte d’un any a l’empresa Confeccions Mado de Vic, ha estat la persona número 100 que ha aconseguit inserir laboralment l’Associació Sant Tomàs a la comarca al llarg dels 26 anys d’existència d’Eina, el seu centre de formació o inserció laboral.

La Judit va començar la seva formació laboral a Eina el 2016. Durant aquest temps ha participat en dos cursos de Formació Laboral bàsica, en els quals ha après conceptes bàsics del món laboral i ha pogut tenir experiència en diferents sectors per tal de valorar quin d’ells s’ajustava més al seu perfil. A més a més ho ha combinat amb diferents períodes de pràctiques en empreses de la comarca.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El maig passat la Judit va començar un nou període de pràctiques a l’empresa Confeccions Mado, de Vic, especialitzada en el tèxtil d’hostaleria. La valoració de les pràctiques va ser tant positiva que l’empresa va decidir fer-li un contracte.

El primer treballador que Eina va començar a fer-ne el seguiment va ser l’Enric Campdelacreu, de 46 anys, que treballa des de l’any 1992 al Bon Preu, sempre en els magatzems fent tasques de neteja i manteniment d’espais.

BANER_300X250

Actualment des d’Eina es continua fent un seguiment puntual ajustat a les necessitats tant laborals com personals del conjunt de persones inserides a les empreses.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*