La Fundació Portolà rep una donació de Biokit com a reconeixement a la seva tasca integradora

Per afavorir l’ocupació de les persones amb discapacitat intel·lectual

La FP rep una donació gràcies a Biokit i Savia (1)
La donació es va plasmar a través de l’entrega d’un xec // Foto: Fundació Portolà

Ahir es va materialitzar en un petit acte la donació que ha rebut la Fundació Portolà com a reconeixement del suport de Savia i Biokit a la proposta de l’entitat per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

Quan Biokit va encarregar el trasllat del contingut de Can Malé a Can Montcau, Savia va oferir un bon servei, adequat a les necessitats, i el valor afegit de dedicar una part dels guanys de l’operació a una bona causa, com ho és la Fundació Portolà, que fa una tasca molt important afavorint l’ocupació del col·lectiu de persones per a les quals treballa.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En l’acte de lliurament de la donació van estar presents representants de la Fundació Portolà: la seva presidenta, Teresa Giralt; la directora, Ma José Allepuz i el director comercial, David Rubiol. Per part de Savia hi van assistir el president, José Messa; el director general, Jorge Messa i el director comercial, Joan Casas.

La Fundació Portolà és un CET (Centre Especial Treball) con més de 28 anys treballant por la integració sociolaboral de persones con discapacitat intel·lectual.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*