La Fundació Portolà rep una donació de Biokit com a reconeixement a la seva tasca integradora

Per afavorir l’ocupació de les persones amb discapacitat intel·lectual

La FP rep una donació gràcies a Biokit i Savia (1)
La donació es va plasmar a través de l’entrega d’un xec // Foto: Fundació Portolà

Ahir es va materialitzar en un petit acte la donació que ha rebut la Fundació Portolà com a reconeixement del suport de Savia i Biokit a la proposta de l’entitat per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

Quan Biokit va encarregar el trasllat del contingut de Can Malé a Can Montcau, Savia va oferir un bon servei, adequat a les necessitats, i el valor afegit de dedicar una part dels guanys de l’operació a una bona causa, com ho és la Fundació Portolà, que fa una tasca molt important afavorint l’ocupació del col·lectiu de persones per a les quals treballa.

BANER_300X250

En l’acte de lliurament de la donació van estar presents representants de la Fundació Portolà: la seva presidenta, Teresa Giralt; la directora, Ma José Allepuz i el director comercial, David Rubiol. Per part de Savia hi van assistir el president, José Messa; el director general, Jorge Messa i el director comercial, Joan Casas.

La Fundació Portolà és un CET (Centre Especial Treball) con més de 28 anys treballant por la integració sociolaboral de persones con discapacitat intel·lectual.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*