Sanitat convoca subvencions per actuacions de turisme i termalisme per a persones amb discapacitat

Es poden presentar sol·licituds fins el 12 de juliol

subvencions turisme-accessible termalisme
El turisme accessible és un dret de les persones amb discapacitat // Foto: Wikimèdia

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre d’àmbit d’actuació estatal que prestin atenció exclusiva amb actuacions de turisme i termalisme a les persones amb discapacitat i les seves famílies. Es poden presentar sol·licituds fins el proper 12 de juliol. Segons la convocatòria es poden demanar subvencionables per dos tipus d’actuacions:

Actuacions per a turisme: vacances i turisme de natura. Facilitar la vida independent i aconseguir la màxima integració personal i social de les persones amb discapacitat, mitjançant la realització de torns en les condicions de major accessibilitat, facilitant l’accés de les persones als béns de l’oci, de la cultura i de la natura, així com el descans de les famílies que tenen a càrrec seu persones amb discapacitat.

BANER_300X250

Actuacions per a termalisme. Afavorir la qualitat de vida i autonomia de les persones amb discapacitat, mitjançant la realització de torns per a tractaments a balnearis que facilitin el seu accés als béns de la salut.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*