Sexta edició del curs d’estiu Aspasim per a la pràctica educativa a l’escola inclusiva

Del 10 al 13 de juliol a la Fundació Antiga Caixa de Sabadell

curs educació inclusvia
Actualment s’està alaborant el nou decret d’educació inclusiva // Foto: Pixabay

Els propers 10,11,12 i 13 de juliol se celebra el VI Curs d’Escola Inclusiva (eines, mètodes o recursos pràctics) que organitza Aspasim i que tindrà lloc a la Fundació Antiga Caixa de Sabadell- Espai Cultura de Barcelona.

El programa d’aquest curs reconegut pel departament d’Ensenyament de la Generalitat, incorpora 4 tallers opcionals de tarda amb places limitades:

Banner Col·lectiu Ronda 300x600
  1.     La Intervenció comunicativa en de marc de l’escola inclusiva
  2.     Noves tecnologies aplicades a l’aprenentatge
  3.     Suport Conductual Positiu : La prevenció i la comunicació com a base de la intervenció en problemes greus de conducta.
  4.     L’elaboració del Pla Individual. El repte de l’escola inclusiva

Enguany i com a novetat, a més de la traducció simultània al Castellà i a l’anglès (algunes classes es faran en castellà), gràcies a la col.laboració del Màster en Interpretació de Conferències de la UCAM.

En aquesta ocasió aquest curs pren més rellevància al estar vivint uns moments de transició del decret de 1997 al nou decret que s’està desenvolupant i que ha de comportar  importants canvis en el sistema d’atenció a la diversitat, entre d’altres la transformació dels Centres Educatius Ordinaris  i els centres  d’Educació Especial com un  suport més en el sistema d’atenció a la diversitat.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*