Diumenge, 5 desembre 2021
IniciDiscapacitatSanitat ha proporcionat al moviment de la discapacitat 3,5 milions de mascaretes...

Sanitat ha proporcionat al moviment de la discapacitat 3,5 milions de mascaretes durant el 2020

Les ha entregat al CERMI , qui les ha distribuït entre les diferents comunitats i ciutats autònomes

delegacio govern central mascaretes entitats socials
Les mascaretes han arribat a través de les delegacions i subdelegacions del govern espanyol // Foto: Delegació Govern a Catalunya (twitter)

Segons informa el Comitè Espanyol de Representants de les Persones amb Discapacitat (CERMI), el Ministeri de Sanitat li ha proporcionat al moviment de la discapacitat en torn a 3,5 milions de mascaretes durant el 2020 com a material de protecció contra la Covid-19. 

Aquest número destinat al CERMI s’ha repartit en cinc entregues (maig, juny, setembre, novembre i desembre). En l’entrega de maig, novembre i desembre, la quantitat va ser de 500.000 unitats en cada ocasió, mentre que les de juny i setembre la quantitat va arribar fins el milió de mascaretes en cada ocasió. 

fiare banca etica crowdfunding
La distribució de les mascaretes

La distribució i recepció es va fer en funció de criteris de població i sobre la base de les demarcacions provincials, a través de les delegacions i subdelegacions de Govern d’Espanya. En aquestes destinacions, van ser recollides pels Cermis Autonòmics que al seu torn les van distribuir per tot el territori de les comunitats i ciutats autònomes, arribant a les persones amb discapacitat, al personal professional de suport i el voluntariat social. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES