Dissabte, 3 juny 2023
Dissabte, 3 juny 2023
IniciDiscapacitatSanitat ha proporcionat al moviment de la discapacitat 3,5 milions de mascaretes...

Sanitat ha proporcionat al moviment de la discapacitat 3,5 milions de mascaretes durant el 2020

Les ha entregat al CERMI , qui les ha distribuït entre les diferents comunitats i ciutats autònomes

delegacio govern central mascaretes entitats socials
Les mascaretes han arribat a través de les delegacions i subdelegacions del govern espanyol // Foto: Delegació Govern a Catalunya (twitter)

Segons informa el Comitè Espanyol de Representants de les Persones amb Discapacitat (CERMI), el Ministeri de Sanitat li ha proporcionat al moviment de la discapacitat en torn a 3,5 milions de mascaretes durant el 2020 com a material de protecció contra la Covid-19. 

Aquest número destinat al CERMI s’ha repartit en cinc entregues (maig, juny, setembre, novembre i desembre). En l’entrega de maig, novembre i desembre, la quantitat va ser de 500.000 unitats en cada ocasió, mentre que les de juny i setembre la quantitat va arribar fins el milió de mascaretes en cada ocasió. 

anunci guies d'arrel
La distribució de les mascaretes

La distribució i recepció es va fer en funció de criteris de població i sobre la base de les demarcacions provincials, a través de les delegacions i subdelegacions de Govern d’Espanya. En aquestes destinacions, van ser recollides pels Cermis Autonòmics que al seu torn les van distribuir per tot el territori de les comunitats i ciutats autònomes, arribant a les persones amb discapacitat, al personal professional de suport i el voluntariat social. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content