Dilluns, 4 març 2024
IniciCOVID-19El Govern farà arribar aquesta setmana 498.000 mascaretes quirúrgiques al CERMI en...

El Govern farà arribar aquesta setmana 498.000 mascaretes quirúrgiques al CERMI en una nova remesa

Per distribuir entre el col·lectiu de les persones amb discapacitat

acte lliurament mascaretes
Acte de lliurament de mascaretes a les entitats de col·lectius vulnerables // Foto: Cocarmi (Facebook)

El Govern d’Espanya, a través dels Ministeris de Sanitat i Política Territorial i Funció Pública, distribuirà aquesta setmana més de 17 milions de màscares quirúrgiques entre entitats locals i socials com a suport a les famílies i col·lectius més vulnerables.

Amb aquesta nova entrega, que se suma als repartiments de maig, setembre i novembre, el Govern central ha fet entrega a ONG, entitats socials i locals, ajuntaments, diputacions, cabildos i consells, més de 55,5 milions de mascaretes.

Entre les diferents organitzacions que rebran mascaretes aquest mes de desembre, es troben la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, Càritas, el Comitè Espanyol de Representants de les Persones amb Discapacitat (CERMI), Creu Roja Espanyola i la Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social. 

Concrement, el CERMI rebrà d’aquesta nova partida un total de 498.000 per distribuir entre el col·lectiu de les persones amb discapacitat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content