La temporada de boccia termina a Sant Cugat amb la 27a edició del Campionat de Catalunya

Se celebra demà i està organitzat per la FECPC i el Boccia Team

boccia final temporada campionat catalunya
La jornada de demà tancarà el calendari català de boccia // Foto: FECPC

Demà dissabte el PAV 3 de la Rambla de Sant Cugat del Vallès acollirà la 27a edició del Campionat de Catalunya de Boccia, l’últim esdeveniment de la temporada d’aquest esport al calendari català, on a més de les finals de cada categoria, també es jugaran les eliminatòries d’ascens i descens a BC3 de Divisió d’Honor a 1a Catalana.

Organitzat per la Federació Esportiva Catalana Paràlisi Cerebral (FECPC)  i el club local Boccia Team, els primers classificats a la lliga de cada categoria s’enfrontaran per aconseguir el títol a BC1, BC2, BC3,BC4 i BC5.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En categoria BC1 s’enfrontaran Ferran Ribas (CE Boccia 360) contra Arantzazu Maestro (CE Esbonat) i Josep Capdevila (CE Esbonat) davant Xavier Pujols (Mifas) a les 9.30 per aconseguir un lloc a la final. A les 10.45 h serà el torn de BC2, també amb les semifinals. Benito Sánchez (CE Boccia 360) jugarà contra Carlos Defente (CE Esbonat) i Ana Valverde (CE Llars) ho farà davant Ángel Pérez (CE Horitzó 1994).

A la categoria BC3 es decidiran els campions de dues divisions. Wafid Boucherit (CE Boccia 360) s’enfrontarà a Jose A. Garcia (CE Horitzó 1994) i Mabel Clavell (CE Esbonat) ho farà contra Amal Tsouli (CE Boccia 360) per aconseguir un lloc a la final de Divisió d’Honor. Per altra banda, Verònica Pàmies (CE Esbonat) jugarà davant Pilar Sánchez (CE Esbonat) i Adrià Aradia (Cepacet) contra Jordi Pascual (CE Esbonat) per arribar a la final de Primera Divisió.

BANER_300X250

Ramon Prat (Mifas) i el jugador local Àlex Trullas (Boccia Team) seran els únics representants de la categoria BC4, que decidirà el títol amb un doble enfrontament entre Prat i Trullas. En canvi, en categoria BC5, el títol es decidirà mitjançant un triangular. El jugaran Joan Pahisa, també de Sant Cugat, Blanca Vidal i Nayades Sanz.

Paral·lelament a les finals de cada categoria es disputaran les eliminatòries d’ascens i descens a BC3 de Divisió d’Honor a 1a Catalana. Ruben Lao (Boccia Team) i Pere Franquesa (Esbonat) defensaran el seu lloc a Divisió d’Honor, amb Verònica Pàmies i Adrià Aradia lluitant per pujar de nivell. Els enfrontaments es decidiran amb un sorteig el mateix dissabte al matí.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*