Diumenge, 5 desembre 2021
IniciCovid-19Salut intervé la residència Sant Hospital de Tremp amb un brot de...

Salut intervé la residència Sant Hospital de Tremp amb un brot de Covid que afecta 150 persones

S’ha reforçat l’atenció als residents amb el suport de l’Atenció Primària i del Sistema d’Emergències Mèdiques

residencia geriatrica sant hospital de tremp
Residencia geriàtrica Sant Hospital de Tremp // Foto: Google Maps

El Departament de Salut ha intervingut la residència geriàtrica Sant Hospital de Tremp de la capital del Pallars Jussà per la situació complexa quant a contagis que presenta el centre, amb un brot de covid-19 que afecta 150 persones (120 residents i 30 treballadors). 

Per tal d’estabilitzar la situació al centre residencial, s’ha assignat provisionalment la direcció i la gestió a Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) en comptes de la gestora actual, Fundació “Sant Hospital de Tremp – Fundació Fiella”.  

fiare banca etica crowdfunding

Les dotacions de personal que siguin necessàries al centre residencial les aportarà la nova gestora i el personal actual del centre en quedarà sota la seva direcció, que es coordinarà amb la direcció assistencial de l’Hospital Comarcal del Pallars. A més, ja s’ha activat el suport de l’Atenció Primària i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Aquesta intervenció, com les precedents, té com objectiu principal la realització d’un pla d’actuació que garanteixi la viabilitat tècnica de la residència en el seu conjunt en aspectes sanitaris, socials, organitzatius i de gestió de qualitat a curt i mig termini. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES