Diumenge, 23 gener 2022
IniciCovid-19Salut intervé la residència Cugat Residencial de Vilanova i la Geltrú amb...

Salut intervé la residència Cugat Residencial de Vilanova i la Geltrú amb més de la meitat de residents amb Covid

També han donat positiu 23 dels 46 treballadors del centre

residencia cugat residencial vilanova i la geltru
Residencia Cugat Residencial a Vilanova i la Geltrú // Foto: arxiu

El Departament de Salut ha declarat la intervenció de la residència Cugat Residencial de Vilanova i la Geltrú atesa la situació epidemiològica i assistencial d’aquest centre. A partir d’ara assumirà provisionalment la direcció i gestió de l’equipament les Germanes Hospitalàries Hospital Mare de Déu de la Mercè. La nova entitat que n’assumeix la gestió es farà càrrec de la dotació del centre amb personal propi i els treballadors que ja disposa la residència quedaran sota la seva direcció.

Actualment en el centre hi ha 31 residents, dels quals 16 són positius, 3 negatius i 12 ja han passat la malaltia. Així mateix s’han traslladat 5 residents a l’Hospital Sant Camil i 8 a altres centres sociosanitaris i residències de referència. Malauradament, al centre s’han produït 5 exitus. També 23 dels 46 treballadors que té la residència són positius.

Com en intervencions anteriors, Salut ha adoptat la intervenció com a mesura, atès que els informes constaten que el centre es troba en una situació excepcional d’impossibilitat per complir amb l’Ordre SND/265/2020, de 19 de març, de mesures relatives a les residències de persones grans i centres sociosanitaris davant la situació de crisi ocasionada per la Covid-19.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content