Dimecres, 30 novembre 2022
Dimecres, 30 novembre 2022
IniciCovid-19La Generalitat intervé la residència La Llar de l’Hotel Maricel Tercera Edat...

La Generalitat intervé la residència La Llar de l’Hotel Maricel Tercera Edat de Canet de Mar

Més de la meitat dels professionals i 40 residents han donat positiu

residencia la llar maricel canet
Entrada de la llar residència intervinguda a Canet de Mar // Foto: (Facebook)

El Departament de Salut ha declarat la intervenció de la residència La Llar de l’Hotel Maricel Tercera Edat de Canet de Mar atesa la situació epidemiològica i assistencial d’aquest centre. A partir d’ara assumirà provisionalment la direcció i gestió de l’equipament Suara Serveis SCCL. Així mateix, des de Salut es vetllarà perquè l’activitat assistencial es presti amb les degudes garanties i s’adoptin les mesures d’intervenció establertes.

Arran del cribratge als professionals a la Llar l’Hotel Maricel Tercera Edat, dels 20 professionals que conformen la plantilla 11 van donar positius. Tot seguit es va dur a terme el cribratge als residents i, en aquests moments, de les 46 places ocupades hi ha 40 residents positius i 6 negatius. Dels residents positius, 3 han estat hospitalitzats per símptomes greus i 6 han estat traslladats la residència Orpea de Girona per baixar la pressió assistencial i permetre una millor sectorització. Des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies s’ha reforçat la plantilla, i des de l’Atenció Primària s’ha destinat un equip de metge i infermera per fer el seguiment sanitari dels residents.

Banner 300x250px EnBucle3

Com en intervencions precedents, Salut ha adoptat la intervenció de la Llar l’Hotel Maricel Tercera Edat com a mesura, atès que els informes constaten que el centre es troba en una situació excepcional d’impossibilitat per complir amb l’Ordre SND/265/2020, de 19 de març, de mesures relatives a les residències de persones grans i centres sociosanitaris davant la situació de crisi ocasionada per la covid-19.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content