Dissabte, 1 octubre 2022
Dissabte, 1 octubre 2022
IniciInclusió SocialSabadell destina 165.000€ a projectes d’inclusió social i foment a l’autonomia personal...

Sabadell destina 165.000€ a projectes d’inclusió social i foment a l’autonomia personal de les persones amb discapacitat

Les subvencions estaven adreçades a entitats que durant el 2022 han impulsat projectes i activitats en aquests àmbits

oficina de la discapacitat subvencions autonomia personal
Oficina d’Atenció a la Discapacitat de Sabadell // Foto: Ajuntament de Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell ha atorgat subvencions per un import de 100.000 euros destinades a entitats que durant aquest 2022 han impulsat o impulsen projectes i activitats dirigides a la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat.

En total són 15 les associacions que es beneficiaran d’aquestes subvencions: Fundació Els Xiprers, Associació de Persones Sordes de Sabadell, Fundació Privada Tutelar Família i Societat, Atendis, Xaloc, Adells, Obrir-se al món, Grandalla, L’Estel – Associació pro Persones en risc d’exclusió social, Andi, Associació Asperger, Cipo, Associació Esportiva Can Deu, Avan i Xalest.

Banner 300x250px EnBucle

Pel que fa a les entitats que han organitzat aquest any projectes i activitats que fomenten la inclusió social rebran 65.000 euros. En aquest cas les associacions beneficiàries són la Fundació Privada Cerma Acoge, Fundació Main, Associació Ningú Sense Sostre, Associació Colors del Món, Fundació Privada Idea, Associació d’Acció Solidària Eulàlia Garriga, Associació Juvenil Esquitx, Actuavallès, Êthos i Associació Esportiva Can Deu.

L’Ajuntament subvenciona d’aquesta manera entitats i associacions que treballen en el foment de la igualtat d’oportunitats, l’accessibilitat universal i l’equitat d’accés als recursos d’oci i lleure.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content