Sabadell acull el 39è Campionat de Catalunya de natació per persones amb discapacitat intel·lectual

La competició es disputa el diumenge 27 de gener a la piscina de Can Llong

sabadell can llong campionat catalunya natació special acell
L’espectacular piscina de Can Llong tornarà a acollir la competició // Foto: Special Olympcs Catalunya

La piscina de Can Llong del Club Natació Sabadell acollirà aquest diumenge 27 de gener el 39è Campionat de Catalunya de natació Special Olympics- ACELL per persones amb discapacitat intel·lectual.

En total hi participaran un total de 336 esportistes de tot Catalunya, Andorra i Castelló que competiran en diferents proves com crol, relleus, esquena, papallona o braça i en diverses distàncies (25 metres, 50m, 100m i relleus 4x25m). També tindran lloc les proves adaptades de flotació fent que tots els nedadors amb discapacitat intel·lectual puguin competir en aquest campionat. Els nedadors i nedadores competiran en més d’una prova fent que durant tota la jornada hi hagi 669 inscripcions entre totes les proves.

BANER_300X250

El club amfitrió sabadellenc, el Club Natació Sabadell-Avant, la secció de natació adaptada del CN Sabadell, és un dels que aporta més nedadors i nedadores a la cita esportiva amb 17 participants. L’Escola Esportiva ACELL de Barcelona és el grup més nombrós amb 44 esportistes.

La competició està organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració del CN Sabadell, l’Ajuntament de Sabadell i Special Olympics Catalunya. Les proves començaran a les 9.30h fins a les 17.50h.(Pausa per dinar de 13.30h a 14.30h). L’acte protocol·lari serà a la 13h.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*