Roy Assessors dona 6.000 euros per potenciar els programes d’inserció laboral de la Fundació El Maresme

Refermant el seu compromís amb les persones amb discapacitat intel·lectual

roy-assessor-donatiu-programes-inserció-laboral-fund-maresme
Moment de l’entrega del xec per valor de 6.000 euros // Foto: Fundació El Maresme

Roy Assessors ha realitzat un donatiu de 6.000 euros a la Fundació El Maresme per potenciar els programes d’inserció laboral de l’entitat per a persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Maresme.

Cada any, el Servei de Formació i d’Inserció de la Fundació el Maresme atén un centenar de persones, de les quals un 30% acaben inserides en l’empresa ordinària, ja sigui mitjançant nous contractes o amb la renovació de contractes existents. 

BANER_300X250

Durant el 2018, el Servei també va aconseguir la signatura de 34 convenis de pràctiques amb empreses de diferents sectors. El Servei de l’Entitat ofereix orientació laboral, formació, ocupació, treball amb suport i assessorament a les empreses. Es pretén, a través d’un itinerari fet a mida per a cada persona, promoure accions encaminades a la inserció laboral i al seu manteniment. També contempla tasques de sensibilització i prospecció a les empreses per tal de fomentar l’oferta de llocs de treball per persones amb discapacitat intel·lectual.

Amb aquesta donació, Roy Assessors referma un any més el compromís social que manté amb la Fundació el Maresme, en benefici de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*