Rolser i Esclatec presenten un carro d’anar a comprar elèctric fabricat en part per persones amb discapacitat

En un acte al Mercat del Ninot el proper 26 de gener

emotion carro elèctric compres esclatec
L’e.motion es un carro fàcil de manejar que es controla a través d’un botó que té al manillar // Foto: Esclat

El proper divendres 26 de gener a les 11h es farà la presentació al Mercat del Ninot de Barcelona la presentació de l’e.motion, un carro d’anar a comprar elèctric dissenyat per Rolser i Esclatec que permet fer les compres de manera còmode i sense esforç, i que està compromès amb la inclusió laboral de els persones amb discapacitat, ja que una part de la seva fabricació es fa al Centre Especial de Treball Esclatec on hi treballen persones amb pluridiscapacitat.

Tot i que la data de llançament del producte encara no està fixada però serà segur durant el 2018, Esclatec preveu que en el proper any pugui augmentar el nombre de llocs de treball per a poder fer front a la fabricació del producte. La resta del procés es realitza a la fàbrica de Rolser a Pedreguer (Alacant).

BANER_300X250

La creació d’aquest producte innovador i compromés amb el medi ambient és fruit de la col·laboració durant els darrers anys d’Esclatec i Rolser. Esclatec va dissenyar fa més de 10 anys el Mercar, un carro d’anar a comprar amb motor per facilitar les compres a les persones amb mobilitat reduïda. Al 2015, Rolser i Esclatec, empresa fabricant de carros de compra present a més de 50 països del món, van signar un conveni de col·laboració per desenvolupar conjuntament un nou producte que recollís l’experiència de les dues empreses.

L’e.motion es un carro fàcil de manejar que es controla a través d’un botó que té al manillar i es carrega com si fos un telèfon mòbil. Té una bossa de gran capacitat amb doble bossa i una butxaca darrera, xassís d’alumini i 4 rodes tot terreny.

L’acte de presentació de l’e.motion es farà gràcies a la col·laboració de Mercats de Barcelona. L’acte serà conduït per la model internacional Judit Mascó.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*