El projecte ‘Vull ser aprenent’ de la Fundació MAP troba feina a 11 joves durant el 2017

Deu troben feina dins el CET de l’entitat i una dins l’empresa ordinària

projecte vull ser aprenent fundació map feina
L’entitat farà un seguiment als joves contractats // Foto: Fundació MAP

Dels 15 joves d’entre 16 i 30 anys amb discapacitat, malaltia mental i risc d’exclusió que van participar durant el 2017 al projecte Vull ser aprenent de la Fundació MAP, un total d’11 han trobat feina, 10 d’ells a la mateixa secció on han fet l’aprenentatge a. CET de la Fundació i un a l’empresa ordinària.

El programa va finalitzar el 31 de desembre i ha comptat amb el finançament del Projecte Singulars, una iniciativa d’ocupació juvenil del fons social europeu, i d’Obra Social “la Caixa”. Dels 15 joves, 13 han completat el programa sencer, que tenia com a objectiu final la

inserció laboral. Per aconseguir-lo s’ha treballat, d’una banda, l’activació dels joves amb accions d’assessorament individualitzat, orientació professional i acompanyament en la recerca de feina i, d’altra banda, la millora de les competències professionals amb formació i l’aprenentatge d’un ofici al costat d’un mentor o monitor.

Aquests joves, durant el programa, han tingut un contracte de formació i aprenentatge de 10 mesos en les seccions del Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació

MAP que han escollit: neteja, Mapcable (cablejats i muntatges industrials), administració, mediambient (gestió deixalleria, desmuntatge de pisos i botigues Segonamà), restauració i jardineria.

Donat l’èxit del programa, la Fundació MAP continuarà fent un seguiment i una orientació laboral als joves contractats per l’entitat perquè puguin assolir l’objectiu d’acabar contractats per l’empresa ordinària en l’àmbit que s’han especialitzat.

D’altra banda l’entitat seguirà buscant recursos i programes per contribuir a la inserció laboral de persones amb discapacitat i per contribuir a la reducció de l’atur juvenil a la comarca del Ripollès.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*