Dilluns, 20 maig 2024
spot_img
IniciCULTURAReus presenta una nova perspectiva sobre la salut mental a través d’una...

Reus presenta una nova perspectiva sobre la salut mental a través d’una exposició d’art urbà

La mostra “La Salut Mental i Els Seus Estigmes” s’’inaugura aquesta tarda a les 19h en el marc del programa Llambordes

reus exposició d'art urbà sobre salut mental
Col·locació Street Gallery 2024 // Foto: Ajuntament de Reus

L’Ajuntament de Reus, a través de la seva regidoria de Joventut, inaugura aquesta tarda, a les 19:00 h, una nova exposició titulada “La Salut Mental i Els Seus Estigmes”, en el marc del programa Llambordes. Aquesta exposició, fruit del treball dels estudiants del batxillerat artístic de l’Institut Gabriel Ferrater, s’emmarca dins les iniciatives d’art urbà impulsades per l’ajuntament.

El projecte, que va néixer amb el propòsit de conscienciar sobre la importància de la salut mental, ha implicat una participació activa dels joves estudiants. Després de sessions de treball intensives amb professionals del Club Social la Muralla, els alumnes han donat forma a 7 peces artístiques col·lectives que busquen abordar els estigmes associats a aquesta qüestió des d’una perspectiva nova i esperançadora.

“La Salut Mental i Els Seus Estigmes” es presenta com un punt de trobada per a la reflexió comunitària i la discussió oberta sobre aquesta temàtica tan rellevant en l’actualitat. La mostra, que estarà oberta al públic durant els propers sis mesos, pretén transcendir la seva funció decorativa per convertir-se en un mitjà de sensibilització i educació social, establint un diàleg directe amb els ciutadans de Reus.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa Llambordes, impulsat per la regidoria de Joventut amb l’objectiu de promoure l’art urbà entre els joves de la ciutat. “La Salut Mental i Els Seus Estigmes” simbolitza la culminació d’aquesta visió, posant de manifest el poder transformador de l’art com a eina de canvi i reflexió en la societat actual.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content