Diumenge, 17 octubre 2021
HomeEspectaclesReus organitza un concert solidari per la salut mental a favor de...

Reus organitza un concert solidari per la salut mental a favor de l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles

Aquest dissabte 10 de juliol a les 12h al Jardí de la Casa Rull

Cartell del concert solidari per la salut mental-reus
Cartell del concert solidari per la salut mental // Foto: Ajuntament de Reus

Aquest dissabte 10 de juliol a les 12h tindrà lloc al Jardí de la Casa Rull de Reus, un concert solidari per la salut mental organitzat per l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles que compta amb el suport de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.

L’objectiu és conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de tenir cura de la salut mental, donar suport a les persones que pateixen alguna malaltia d’aquest tipus i a les seves famílies i lluitar contra l’estigmatització que pateix aquest col·lectiu. Una necessitat que s’ha fet més evident amb la pandèmia de la Covid-19.

Per aquest motiu, l’import de l’entrada del concert, que és de tres euros, anirà destinat íntegrament a l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles, una entitat de la ciutat que treballa per a les persones amb problemes de salut mental.

El concert comptarà amb les actuacions de Patricios, una banda de rock resident a Tarragona; Bali Cejas, una cantant de rumba flamenca; Play It Again, un duo de covers acústics de cançons de totes les èpoques; i Ivan Torres, un DJ que punxa música dels anys 80 i 90 d’estils diversos com house versions, deep, funky, R&B.

D’acord amb la situació actual de la pandèmia, l’organització del concert té previst aplicar les mesures necessàries per evitar el contagi de la covid com l’elaboració d’un llistat d’assistència, la presa de la temperatura a les persones assistents i l’obligatorietat de l’ús la mascareta dins del recinte.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES