Diumenge, 28 novembre 2021
IniciSant JordiResidents i professionals de la Fundació Vella Terra fan per Sant Jordi...

Residents i professionals de la Fundació Vella Terra fan per Sant Jordi un llibre sobre tot lo bo que han après el darrer any

Amb fotografies i continguts que expliquen la seva vivència durant l’any de confinament

llibre sant jordi professionals i residents fundacio vella terra
Portada del llibre sobre l’any de confinament // Foto: Fundació Vella Terra

La Residència Mas Sauró, i la Residència Mas Vella Terra, gestionades per Fundació Vella Terra, s’han unit per fer una publicació conjunta pel dia de Sant Jordi. Els professionals del centre i les persones residents han volgut celebrar amb un llibre que, després d’un any de confinament i incertesa, convida a valorar tot el que s’ha après i ha esdevingut una experiència positiva. 

El llibre, amb continguts i fotografies realitzades pels nois i les noies d’ambdues residències, fa balanç del darrer any i destaca la capacitat que han tingut tots, tant professionals com nois i noies, per a adaptar-se als canvis extreure’n la part més positiva. 

diari-discapacitat-300x250e

Marta Figueras, Psicopedagoga de Mas Sauró, residència per nois i noies amb discapacitat intel·lectual, ha explicat que “elaborant aquesta llista de coses positives, tots hem pogut valorar les coses que hem après en aquest any, donant importància al que teníem sense adonar-nos-en: activitats fora del centre, visites de tuteles i famílies… El més curiós és que quan vam plantejar el projecte els nois i noies ens preguntaven: però hi ha coses positives de la COVID? Després, de mica en mica, en van sortir un munt que han acabat donant forma al llibre”

Per la seva part, Meritxell Costa, directora de Mas Vella Terra, residència per persones amb discapacitat intel·lectual i/o física afegeix que “els canvis als quals vàrem estar sotmesos ens van fer reflexionar i veure que hi ha altres maneres d’acompanyar a les persones que atenem diàriament. Vàrem veure noves oportunitats de treball i millora, sempre amb l’objectiu de normalitzar i augmentar la qualitat de vida de les persones”

La publicació es farà arribar a les famílies i persones col·laboradores d’ambdós centres. “La nostra idea” afirma Marta Figueras ”és que cada família i/o entitat tutelar amb les que treballem pugui tenir un exemplar del llibre pel dia de Sant Jordi”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES