Diumenge, 5 desembre 2021
IniciCovid-19La Generalitat intervé la residència Ítaca Fortuny de Reus amb 44 residents...

La Generalitat intervé la residència Ítaca Fortuny de Reus amb 44 residents i 21 treballadors contagiats

La manca de personal ha requerit la intervenció del centre

residencia itaca fortuny de reus
Façana de la residència Ítaca Fortuny de Reus // Foto: Tarragonadigital.cat

La Direcció General de l’Autonomia Personal i la Discapacitat ha signat la resolució per la qual es declara la intervenció de la residència Ítaca Fortuny de Reus per fer front a la contingència produïda a causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19.

Des del dia 1 de novembre, STS, Gestió de Serveis Socio-sanitaris, SL assumeix, provisionalment, la direcció i gestió del centre. Les dotacions de personal que siguin necessàries al centre residencial les aportarà STS per tal de garantir la viabilitat tècnica del centre.

fiare banca etica crowdfunding

El passat 22 d’octubre es va detectar un brot de COVID19 al centre amb 54 dels 69 residents contagiats. Arran d’aquest brot es va fer un cribratge al personal del centre i el dia 24 d’octubre es constata que 20 dels 45 treballadors del centre eren positius segons les PRC realitzades.

A dia 30 d’octubre, a la Residència hi ha 52 residents, dels quals 44 són positius de covid i 8 tenen resultat negatiu. Pel que fa als treballadors 21 tenen resultat positius. Tot i la correcta actuació de la direcció, la intervenció en aquesta ocasió s’ha produït per la manca de personal.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES