Diumenge, 5 desembre 2021
IniciInclusió Social‘Repte de cims’ una iniciativa solidària que promou la pujada a les...

‘Repte de cims’ una iniciativa solidària que promou la pujada a les muntanyes del Vallès Oriental

La Roca Solidari vol donar difusió a les persones amb discapacitat intel·lectual i recaptar fons per la FVO

repte de cims la roca solidari
La samarreta del repte solidari // Foto: La Roca Solidari

Des del passat 1 de gener fins a finals de juny La Roca Solidari i la Fundació Vallès Oriental tenen en marxa la iniciativa ‘Repte de cims’, una activitat que promou la pujada als diferents cims del Vallès Oriental per donar visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Es tracta d’una iniciativa que vol trencar amb les barreres de la vida i també donar a conèixer les muntanyes del Vallès Oriental. Els creadors d’aquest activitat n’hi han trobat 150 muntanyes.

fiare banca etica crowdfunding

L’activitat contempla 3 modalitats diferents en funció de l’exigència. La modalitat iniciació, proposa el repte de pujar 3 muntanyes abans de finals de juny;  la modalitat avançat, es fixa el repte de pujar a 10 muntanyes abans de finals de juny; i la  modalitat expert, que té com a repte pujar 7 muntanyes en un sol dia.

A febrer ja tenen més de 100 persones apuntades, i  83 entitats donen suport a la iniciativa. Això suposa, de moment, una recaptació de gairebé 2500 € que aniran íntegres a la Fundació Vallès Oriental.

Francesc González president de la petita entitat de la Roca Solidari comenta “per a nosaltres és un honor poder col·laborar amb la Fundació Vallès Oriental i volem donar les gràcies a totes les persones que ens han ajudat per seguir fent aquest maig projecte”.

Per participar en aquesta nova iniciativa de la Fundació Vallès Oriental (FVO), simplement s’ha d’omplir un petit formulari i fer una donació sense límits a la Fundació Vallès Oriental.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES