Divendres, 22 octubre 2021
IniciInclusió LaboralEl Club de Feina ‘Sí, i millor’, de FECETC, inicia les seves...

El Club de Feina ‘Sí, i millor’, de FECETC, inicia les seves activitats de grup presencials

Adreçat a persones amb discapacitat, ja compta amb 40 participants i ha aconseguit les primeres insercions laborals

Club de feina Sí i millor activitats `presencials
Cartell del Club de Feina ‘Si, i millor’ // Foto: FECETC

El projecte Club de Feina ‘Sí, i millor’, de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), va iniciar al gener les activitats de grup presencials, unes activitats que han estat possibles gràcies al conveni de col·laboració amb el Punt Òmnia del barri de La Pau.

D’aquesta manera, es consolida i es continua avançant en aquest projecte, que va arrencar al novembre i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, i de la Fundació CIES

El responsable d’inclusió laboral de FECETC, Jordi Pèlach, explica: “el club és, d’una banda, un espai de trobada i d’accés gratuït a la xarxa. A més, proporciona informació, treballa eines i canals de recerca i acompanya en la recerca de feina. D’altra banda, està preparant un cicle de webinars dissenyat per afavorir l’acostament entre el món de l’empresa i les persones amb discapacitat”. 

El projecte contempla actuacions individuals i grupals en format mixt, presencials i telemàtiques, i a finals de gener ja comptava amb una quarantena de persones participants, totes elles amb alguna discapacitat reconeguda. 

Intermediació i inclusió 

Al llarg del mes de gener s’han intensificat les accions d’intermediació, el que ha comportat gestionar directament una desena d’ofertes de feina, la majoria d’elles a l’empresa ordinària, aconseguides gràcies a les accions de l’àrea de gerència i prospecció de la FECETC, i al suport tècnic de la Fundació CIES.

Com a resultat, tres persones participants en el projecte ja han aconseguit inserir-se en el mercat ordinari, “el que representa tot un èxit donades les circumstàncies actuals de crisi i pandèmia”, assenyala Pèlach.

Secció patrocinada per

FECETC color logo

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES