Dijous, 18 juliol 2024
IniciACCESSIBILITAT UNIVERSALRenfe inicia una nova fase de les obres de millora d’accessibilitat a...

Renfe inicia una nova fase de les obres de millora d’accessibilitat a l’estació d’Ocata

Les actuacions compten amb un pressupost d’adjudicació de més de 3 milions d’euros

obres accessibilitat estació ocata
Plànol obres millora accessibiltiat a l’estació d’Ocata // Foto: Renfe

A partir de l’11 de juny, Renfe iniciarà una nova fase als treballs de millora de l’accessibilitat a l’estació d’Ocata. Durant els caps de setmana, aquests treballs obligaran a circular en via única al pas per aquesta estació, mentre durant la resta de la setmana, es manté l’oferta habitual de l’R1 i els trens.

Aquestes actuacions de millora de l’accessibilitat que s’estan realitzant a Ocata compten amb un pressupost d’adjudicació de 3.097.587,36 (IVA no inclòs). Les principals actuacions estan consistint en l’adequació de l’estació per esdevenir en totalment accessible: Construcció d’un vestíbul subterrani; instal·lació de nous ascensors amb connexió directa entre vestíbul i andana; instal·lació de nous controls d’accessos; instal·lació de noves marquesines; reforma integral de les instal·lacions de sanejament; adequació i millora de l’enllumenat general a l’estació.

Durant el període d’actuacions els trens no efectuen parada a Ocata. Els viatgers que habitualment utilitzen aquesta estació disposaran d’un servei llançadora en bus entre les estacions d’Ocata i El Masnou.

Des d’El Masnou, els viatgers que habitualment fan servir l’estació d’Ocata podran desplaçar-se en els trens de l’R1 i RG1 tant en sentit Barcelona com cap al nord d’aquestes línies.

- PUBLICITAT -

Pla ‘Transformem Rodalies’

Aquesta actuació complementa altres actuacions emmarcades en el Pla de Rodalies de Catalunya 2020-2030. El Pla ‘Transformem Rodalies’ preveu programes per millorar la fiabilitat del servei, la informació i l’atenció al client; augmentar la capacitat i les prestacions de la xarxa ferroviària, incrementar el confort i l’accessibilitat de trens i estacions.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Ves al contingut