Renfe inicia les obres per aconseguir una millora de l’accessibilitat a l’estació de Bellvitge

Entre altres actuacions s’instal·laran 4 ascensors

renfe-obres-accessibilitat-estació-bellvitge

Renfe ha iniciat les obres de millora a l’estació de Bellvitge el que permetrà millorar l’accessibilitat d’aquesta terminal. Les actuacions disposen d’un pressupost de 2.944.455,69 euros i un termini de finalització de 11 mesos un cop s’han iniciat.

Els principals treballs contemplen són: Instal·lació de 4 ascensors; recrescut d’andanes i prolongació fins a 200 metres, el que possibilitarà l’accés al tren des de l’andana; substitució de la il·luminació existent a les andanes; redistribució de vestíbul; urbanització d’accessos; i noves instal·lacions per dotar de llum natural al vestíbul.

BANER_300X250

Diàriament uns 6.000 viatgers utilitzen els serveis de la línia R2 nord que permet enllaçar amb el centre de Barcelona en només 13 minuts.

Aquestes millores a les estacions de rodalies s’emmarquen en el Pla d’estacions de Renfe per a rodalia de Barcelona. En total, Renfe està invertint prop de 100 milions d’euros en actuacions centrades principalment en la millora de l’accessibilitat, així com altres tasques de modernització de 39 estacions de la rodalia de Barcelona.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*