Divendres, 21 juny 2024
IniciACCESSIBILITAT UNIVERSALRenfe adjudica les obres de millora de l’accessibilitat a l’estació de Gelida...

Renfe adjudica les obres de millora de l’accessibilitat a l’estació de Gelida per 630.000 euros

Se substituiran dues plataformes elevadores d’accés al pas inferior per dos nous ascensors

estacio tren gelida
Estació de tren de Gelida // Foto: Wikimedia Commons

Renfe ha adjudicat per 630.956€ (IVA inclòs) les obres de millora d’accessibilitat a l’estació de Gelida situada a la línia R4 de Rodalies. El contracte, que preveu un termini de 7 mesos d’actuacions un cop iniciats els treballs, amb l’empresa TK Elevadores inclou el subministrament, el muntatge i el manteniment. 

La principal actuació consistirà en la substitució de les dues plataformes elevadores actuals per dos ascensors nous; millorant així les condicions d’accessibilitat de l’estació. A més a més, s’adaptaran les marquesines a la zona de nous ascensors.

Quant al pas inferior, se substituirà el paviment, incloent-hi encaminaments indicadors als ascensors i escales fixes. S’instal·laran nous passamans dobles i continus a les escales, renovant la il·luminació del pas. Així mateix, es realitzaran millores en la instal·lació elèctrica per actualitzar-les en compliment de la normativa vigent.

PUBLICITAT

L’estació de Gelida és utilitzada per uns 1.500 viatgers diaris.

Pla “Transformem Rodalies”

Aquesta actuació s’emmarca en el projecte ‘Transformem Rodalies’, un pla que té com a doble objectiu millorar l’atenció de les persones i optimitzar la qualitat del servei. ‘Transformem Rodalies’ preveu programes amb propostes concretes i realitzables per millorar la fiabilitat del servei, la informació i l’atenció al client; augmentar la capacitat i les prestacions de la xarxa ferroviària; incrementar el confort i l’accessibilitat de trens i estacions.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content