Regulació de la qualificació professional del personal auxiliar d’atenció a persones en situació de dependència

Es convoca el procés d’habilitació excepcional per a professionals amb 55 anys o més

personal auxiliar ajuda dependència
Personal auxiliar ajuda dependència // Foto: Federació ASEM

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ha publicat l’Ordre TSF-334-2016 de 12 de desembre, per la qual es regula la qualificació professional del personal auxiliar d’atenció a les persones en situació de dependència i es convoca el procés d’habilitació excepcional per a professionals amb 55 anys o més a 31 de desembre de 2015.

Aquesta ordre determina:

BANER_300X250
  • El termini per acreditar-se el personal auxiliar d’atenció a persones en situació de dependència al 31 de desembre de 2017 o, si escau, quan finalitzin els processos d’acreditació de l’experiència laboral o els programes formatius de qualificació que s’hagin iniciat abans d’aquesta data.
  • La qualificació professional del personal auxiliar d’atenció a persones en situació de dependència, amb la corresponent relació dels títols i certificats oficials.    
  • L’habilitació de les persones que a 31 de desembre de 2015 tenien una edat igual o superior a 55 anys, sempre i quan en el moment de sol·licitar l’habilitació, acreditin una experiència d’almenys tres anys, amb un mínim de 2.000 hores treballades en els darrers 10 anys. El termini és del 21 de desembre de 2016 al 31 de desembre de 2017.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*