Rècord de participants al V Torneig de Bàsquet Ciutat de Lleida per persones amb discapacitat intel·lectual

Amb un total de 80 esportistes i 8 equips

rècord participants torneig ciutat lleida bàsquet discapacitat intel3lectual
Una part dels participants ahir al pavelló Juanjo Garra de Lleida // Foto: Down Lleida

Els organitzadors del V Torneig de Bàsquet Ciutat de Lleida per a persones amb discapacitat intel·lectual que es va celebrar ahir s’han mostrat molt satisfets per assolir en aquesta edició un rècord de participants amb un total de 80 esportistes de 8 equips (dos més que a l’edició anterior).

L’ASVOLCALL DOWN LLEIDA A, ASPROS FORÇA LLEIDA A, SEDIS AIRAM A i Club Esportiu ALBA en la Categoria A; i ASVOLCALL DOWN LLEIDA B, ASPROS FORÇA LLEIDA B, SEDIS AIRAM B i Club Esportiu ACUDAM, en la categoria B han estat els 8 equips participants en aquest torneig organitzat per Down Lleida, ASVOLCALL i la col·laboració especial de la Federació ACELL.

BANER_300X250

El guanyador a la categoria A va ser el Club Esportiu Alba, mentre a la categoria B qui es va imposar va ser el Sedis Airam. Tot el torneig es va desenvolupar en un fantàstic ambient esportiu i de competitivitat.

La jornada va comptar amb la presència de Montse Parra, Regidora de polítiques a favor de la creativitat, la cultura, l’educació, d’esports de l’ajuntament de Lleida; Paco Cerdàdiputat provincial de la Diputació de Lleida; Mº José Invernón, presidenta del Consell Comarcal del Segrià; Joan Segura, representant Territorial a Lleida de la Secretaria General de l’ Esport de la Generalitat; Ferran Aril, representant de la Federació Catalana de Basquetbol de Lleida; Ignacio Fanlo, representant de La Caixa i director de negoci de CaixaBank de Lleida; Julian Garrido, president de l’Associació de veïns del barri del Secà de Sant Pere i de Pilar Sanjuán, presidenta de l’Associació DOWN LLEIDA.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*