Dijous, 29 juliol 2021
spot_img
prevent_banner_aula2021_375x225
IniciDiscapacitatConferències a Barcelona i Girona sobre el dret a vot de les...

Conferències a Barcelona i Girona sobre el dret a vot de les persones amb discapacitat intel·lectual

dret vot sentències persones amb discapacitat
Es debatrà sobre els drets i les voluntats de les persones amb discapacitat intel·lectual davant el vot // Foto: IMPD

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i DIXIT Girona Centre de Documentació Marià Casadevall acolliran les dues edicions de la conferència “El dret de sufragi de les persones amb discapacitat intel·lectual”, en les quals es debatrà sobre els drets i les voluntats de les persones amb discapacitat intel·lectual davant el dret a vot.

Les sessions aniran a càrrec d’Antonio Manuel Ferrer Lorenzo, advocat de la Fundació Catalana Tutelar Aspanias, entitat sense ànim de lucre que defensa els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i amb la capacitat modificada judicialment.

banner flyer interpersonas

La primera d’aquestes conferències tindrà lloc el 23 de novembre a les 17 h a  DIXIT. Serveis centrals del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Barcelona (Passeig del Taulat, 266-270. 1a. planta). Cal confirmar assistència.

La conferència a Girona es farà el proper 30 de novembre també a les 17 h a DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall, carrer Bernat Boades, 68, 17005, Girona. Cal confirmar assistència.

La xerrada, organitzada conjuntament amb la Fundació Pere Tarrés, també tractarà altres aspectes com el paper que hi juga l’entorn social i familiar, el dret de vot com a dret personal, secret i directe o quines necessitats judicials requereixen les persones amb discapacitat intel·lectual i amb la capacitat modificada.

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES