Conferències a Barcelona i Girona sobre el dret a vot de les persones amb discapacitat intel·lectual

Organitzades per DIXIT i la Fundació Pere Tarrés

dret vot sentències persones amb discapacitat
Es debatrà sobre els drets i les voluntats de les persones amb discapacitat intel·lectual davant el vot // Foto: IMPD

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i DIXIT Girona Centre de Documentació Marià Casadevall acolliran les dues edicions de la conferència “El dret de sufragi de les persones amb discapacitat intel·lectual”, en les quals es debatrà sobre els drets i les voluntats de les persones amb discapacitat intel·lectual davant el dret a vot.

Les sessions aniran a càrrec d’Antonio Manuel Ferrer Lorenzo, advocat de la Fundació Catalana Tutelar Aspanias, entitat sense ànim de lucre que defensa els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i amb la capacitat modificada judicialment.

BANER_300X250

La primera d’aquestes conferències tindrà lloc el 23 de novembre a les 17 h a  DIXIT. Serveis centrals del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Barcelona (Passeig del Taulat, 266-270. 1a. planta). Cal confirmar assistència.

La conferència a Girona es farà el proper 30 de novembre també a les 17 h a DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall, carrer Bernat Boades, 68, 17005, Girona. Cal confirmar assistència.

La xerrada, organitzada conjuntament amb la Fundació Pere Tarrés, també tractarà altres aspectes com el paper que hi juga l’entorn social i familiar, el dret de vot com a dret personal, secret i directe o quines necessitats judicials requereixen les persones amb discapacitat intel·lectual i amb la capacitat modificada.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*