Dissabte, 16 octubre 2021
HomeEducació InclusivaReconegut un curs d’iniciació a la llengua de signes catalana com a...

Reconegut un curs d’iniciació a la llengua de signes catalana com a formació d’interès en Serveis Socials

L’impartirà l’Associació APSO a partir del setembre i fins al juliol de 2022

curs iniciació en llengua de signes catalana associacio apso
El curs s’impartirà en diverses sessions en línia // Foto: gencat

El Departament de Drets Socials ha reconegut com a Formació d’Interès en Serveis Socials el curs “Iniciació a la llengua de signes catalana (mòdul A)”, de l’Associació APSO per a la Formació en Llengua de Signes. A partir del setembre de 2021 fins al juliol de 2022 s’impartiran en línia diverses sessions d’aquest curs.

L’entitat ofereix un curs bàsic d’introducció a la llengua de signes catalana per assolir el nivell A1 d’aquesta llengua que fan servir més de 25.000 persones. S’estructura en quatre mòduls de 30 hores de durada cadascun, que permeten als assistents conèixer els aspectes bàsics i estructurals. El present curs d’iniciació és el primer d’aquests mòduls.

Reconeixement de Formació d’Interès en Serveis Socials

El Departament concedeix el reconeixement de Formació d’Interès en Serveis Socials a les activitats de formació continuada que tinguin per objecte contribuir a la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit dels serveis socials i promoure la qualitat de la formació.

El Comitè d’Expertes i Experts en Formació en l’Àmbit de l’Acció Social ha establert els requisits i criteris d’avaluació per a la concessió del reconeixement de les activitats formatives. Aquest reconeixement es concedeix a les activitats de formació continuada que s’imparteixen en el territori de Catalunya.

Poden sol·licitar-lo les fundacions, les associacions i altres entitats o organismes de naturalesa pública o privada amb personalitat jurídica i que tinguin l’objectiu d’impartir formació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES