Dissabte, 13 agost 2022
Dissabte, 13 agost 2022
IniciEL Racó d'en QuimQuim Llisorgas: “Les persones amb una “tipologia concreta” som més confiats i...

Quim Llisorgas: “Les persones amb una “tipologia concreta” som més confiats i els estafadors ens veuen com una presa fàcil”

Quim llisorgas
L’actor caracteritzat del personatge del Passatge del Terror // Foto: (Imatge cedida per Quim Llisorgas)

Aquest mes, a part del tradicional repàs de les coses que li han passat al Quim Llisorgas, hem volgut preguntar-li per les estafes i conèixer si n’ha estat víctima d’alguna estafa. Tot això i més a una nova entrega del “Racó d’en Quim”.

Què tal Quim? 

Molt bé, el mes passat al meu poble vam fer el passatge del terror. Una experiència meravellosa amb un grup de gent meravellós.

Què has après aquest mes?

Cada mes n’aprenc dels entrebancs que vaig trobant pel camí.

Què t’ha fet enfadar aquest mes? 

Cada cop em molesta més que per tenir una “tipologia concreta” la gent em faci preguntes com si fos un nen petit.

I què t’ha fet feliç? 

Visc feliç, però el que em fa més feliç és de poder treballar del que més m’agrada. La interpretació. Un somni fet realitat.

Arrel que el teu personatge a ‘Com si fos ahir’ està ajudant a resoldre un cas d’estafa en volem parlar amb tu sobre aquest tema. Has patit alguna estafa tu o algú proper a tu? 

Com bé sabeu fa 9 anys que vaig fer una ESO adaptada i no em van donar el títol. Total, vam buscar un advocat i ens va estafar 9.000€ i no va moure res. Però vam aconseguir que finalment ens retornés els diners. Fa un parell de mesos em van fer una petita entrevista al programa de TV3,  Planta baixa, on parlava de tot això. Si voleu donar un cop d’ull us deixo aquest enllaç.   

Creus que les persones amb discapacitat som un objectiu fàcil per als estafadors? 

Ningú està preparat perquè ens estafin perquè els estafadors de primera van de bones persones i després… Però és veritat que les persones amb alguna “tipologia concreta” som més confiats i et veuen una presa més fàcil

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content