Dissabte, 23 setembre 2023
IniciACCESSIBILITAT UNIVERSALProu barreres presenta els quatre eixos centrals per millorar l’accessibilitat a la...

Prou barreres presenta els quatre eixos centrals per millorar l’accessibilitat a la ciutat de Terrassa

En una roda de premsa que tindrà lloc el proper dimarts 2 de maig a les 12.15h al Teatre Alegria

prou barreres accessibiltiat terrassa
Logo de la plataforma Prou barreres // Foto (imatge cedida)

L’associació Prou barreres, plataforma que defensa els drets de les persones amb capacitats diverses de Terrassa, presentarà el proper dimarts 2 de maig a les 12.15h al Teatre Alegria, els quatre eixos centrals per millorar l’accessibilitat de la ciutat de cara a les properes eleccions municipals del 28 de maig.

ICF23_Baner Financament-300x600

La plataforma ha establert en els darrers mesos reunions individualitzades amb la majoria de grups municipals que es presenten a aquests comicis. En cada una d’aquestes reunions, l’associació ha presentat una diagnosi breu de diferents barris de la ciutat, per mostrar la gran necessitat de seguir treballant per millorar l’accessibilitat.

En aquest sentit, Prou barreres ha presentat 4 eixos centrals per millorar l’accessibilitat de la ciutat de Terrassa. Aquestes línies estratègiques de treball han estat reconegudes i aprovades per tots els grups municipals assistents, i cadascun d’ells s’ha sumat a treballar conjuntament tenint en compte les propostes.

Les quatre propostes presentades són: Elaboració de protocols d’actuació per cada àrea de l’Ajuntament; partida pressupostària per millorar l’accessibilitat; reforçar l’oficina d’accessibilitat; i crear un equip de ” supervisió ” de l’accessibilitat universal.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquests 4 eixos es treballaran posteriorment per poder-los desenvolupar i posar-los en pràctica. Prou barreres proposa un treball transversal dins de l’Ajuntament, amb una focalització molt clara per garantir l’accessibilitat universal, garantint els drets de totes les persones amb capacitats diverses i fomentar d’una manera clara i concisa, la inclusió de tota la ciutadania.

Com diu la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat, la ciutat és de totes aquelles persones que l’habiten i totes elles tenen dret a la ciutat, als drets de ciutadania. Així mateix, les administracions municipals han de fomentar, amb tots els mitjans de què disposen, el respecte de la dignitat i la qualitat de vida dels seus habitants.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content