Dimarts, 6 juny 2023
Dimarts, 6 juny 2023
IniciEntitatsProp d’un miler de persones assisteixen a la jornada ‘FemFutur’ de Femarec...

Prop d’un miler de persones assisteixen a la jornada ‘FemFutur’ de Femarec en el marc del 30è aniversari del Centre Especial de Treball

Es va celebrar ahir amb l’assistència de familiars, treballadors, clients, proveïdores, patrones i ambaixadores de la fundació

jornada femfutur femarec
Assistents a la jornada ‘FemFutur’ // Foto: Femarec

Ahir, Fermarec va celebrar la jornada FemFutur en el marc del 30è aniversari del Centre Especial de Treball, pioner de l’economia circular, entenent des dels seus inicis que calia treballar per una cohabitació sostenible entre el desenvolupament econòmic i la preservació del medi ambient afavorint, al mateix temps, la igualtat d’oportunitats per a les persones més vulnerables.

Durant tot el matí es va comptar amb la participació de gairebé 1.000 persones vinculades al projecte Femarec entre familiars, treballadores, clientes, proveïdores, patrones i ambaixadores de la Fundació; amb cares conegudes de l’entitat des de fa molts anys com la Mont Plans i l’Àlex Gonzàlez de La Cubana i actrius com la Imma Colomer, entre d’altres. 

anunci guies d'arrel

A més, van estar-hi presents persones que formen part del Patronat de la Fundació com Jesús Nieto de Bayer Hispània, Núria Bosch de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona, Fernando Pina de la Fundació Cuatrecasas i Jaime Torner de SECE, S.A.

També hi van estar presents entitats del Tercer Sector, així com representants de les institucions del nostre país com l’Emília Pallàs, Directora Executiva del Departament Desenvolupament socioeconòmic de proximitat de Barcelona Activa; Mariona Homs, directora de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya; Josep Vidal, Director General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives, Sonia Fuertes, Comissionada d’Acció Social en Ajuntament de Barcelona, i la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge. Tant la consellera com la comissionada en l’acte institucional, van valorar la tasca duta a terme per l’entitat durant aquests trenta anys a favor dels col·lectius més vulnerables.

Al final de la jornada es va lliurar el premi FemFutur de mans de dues de les persones usuàries i treballadores del Centre Especial de Treball de major antiguitat, la Marga i el Jordi, a Òscar Camps d’Open Arms pel seu treball incansable per la defensa dels drets humans.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content