Dijous, 2 desembre 2021
IniciCulturaProp de 500 persones assisteixen a la celebració de la IV edició...

Prop de 500 persones assisteixen a la celebració de la IV edició del Concurs de curtmetratges VicMovies

4art concurs curtmetratges vicmovies 2019 persones sordes
Un moment de la celebració del concurs de curtmetratges VicMovies // Foto: Agrupació Sords de Vic i Comarca

El passat dissabte 10 de novembre es va celebrar el IV Concurs de curtmetratges Vicmovies organitzat per l’Agrupació de Sords de Vic i Comarca. Aquest any el gènere era el Terror. El premi a la millor actriu va ser per Delfina Aliaga pel seu treball a “On”, un projecte dirigit per Berta Frigola; el premi al millor actor va ser Jesús Benavarri pel curt “La casa Alavedra”, dirigit per Paco López; el premi al millor guió va anar per “Augur” d’Edgar Murillo; el millor curt va ser per a “La Casa Alavedra” de Paco López i el millor muntatge va ser per a “Pare” de Raúl Ruiz.

Aquest any el festival vam fer una innovació amb el Vic-Exprés 72 h on els actors i directors tenien 72h (un cap de setmana) per pensar, escriure o fer un curt sota tres premisses.

fiare banca etica crowdfunding

Els participants van ser “La Clau” dirigit per Marta Rodríguez, “La Desídia” dirigit per Edgar Murillo, “Rebelión” dirigit per maria Alexandra Pardo, “La taronja és màgica” dirigit per Eduard Aligué, “Taronja” dirigida per Raúl Ruiz i “La revolució taronja” dirigit per Susana Pérez.

La IV edició del Concurs de curtmetratges Vicmovies va ser un gran èxit quant a la qualitat artística i tècnica dels treballs presentats. També va ser un èxit de participació, ja que van assistir unes 500 persones d’arreu del territori català i d’altres indrets de la geografia espanyola.

Per V VicMovies 2019 el tema dels curts serà el romàntic, i tornarà ha haver una segona edició del Vic-exprés 72 hores.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES