Dissabte, 16 octubre 2021
HomeDretsUn projecte d’economia social crea un cotilló sense plàstic reciclable per celebrar...

Un projecte d’economia social crea un cotilló sense plàstic reciclable per celebrar el cap d’any

Impulsat per les cooperatives del Camp de Tarragona, Dignidart i El Far Cooperatiu

cotillo sense plastic projecte circulars
L’objectiu és que les persones que l’adquireixin el puguin guardar i reutilitzar-lo any rere any // Foto: El Far Cooperatiu

Les cooperatives Dignidart i El Far Cooperatiu, ubicades al Camp de Tarragona, han creat a través del projecte cooperatiu Circulars, un cotilló sense plàstic per celebrar un cap d’any amb menys residus.

El cotilló és dins d’una bossa de paper que inclou elements de cartró, fusta o paper com: collarets de paper de seda, barrets de cartró, xiulets de fusta, antifaços de cartró i serpentines de paper. L’objectiu és que les persones que l’adquireixin el puguin guardar i reutilitzar-lo any rere any, de la mateixa manera com es fa amb la resta de decoració i elements nadalencs.

Aquesta és una iniciativa d’impacte ambiental, però també social, perquè la configuració dels lots de cap d’any està feta per persones en situació de risc que formen part de la Fundació Topromi (de la Fundació Catalunya-La Pedrera). Així que la producció d’aquest element ha contribuït, a més a més, a la generació d’ocupació d’aquest col·lectiu. 

El cotilló sense plàstic es pot reservar sota comanda al web www.dignidart.com, fins el proper 20 de desembre.

El projecte Circulars s’emmarca dins la línia de Projectes Singulars per al foment de l’economia social i del cooperativisme, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, de la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES