Projecció de la premiada comèdia noruega “Elling” dins el Cicle de Cinema i Salut Mental a Sant Andreu

Aquest dijous 7 de novembre a la Biblioteca Trinitat Vella

elling-cicle-cinema-salut-mental-sant-andreu

El Cicle de Cinema i Salut Mental de Sant Andreu torna aquest trimestre amb la pel·lícula “Elling”, de Peter Naess, que es projectarà aquest dijous 7 de novembre a les 18h a la Biblioteca Trinitat Vella de Barcelona.

Elling és una comèdia noruega premiada al Festival de Cinema de Sant Sebastià i candidata a l’Oscar a la Millor Pel·lícula Estrangera. El film ens explica la història de dos companys d’habitació d’un hospital psiquiàtric quan, després d’alguns anys ingressats, els serveis socials decideixen que han de ser reintegrats a la comunitat i han de marxar a viure sols en un apartament per a tenir cura de si mateixos. Com s’adaptaran a això que anomenem “món real”? Una divertida comèdia que ens fa reflexionar sobre les barreres pròpies i socials. Com superar els prejudicis aliens? Com enfrontar-nos a les nostres pròpies limitacions?

BANER_300X250

El Cicle de Cinema i Salut Mental de Sant Andreu és una activitat pensada per construir diàlegs i apropar la salut mental als ciutadans i ciutadanes dels barris. Al cicle, cada trimestre es passarà una pel·lícula, amb posterior debat i intercanvi d’opinions i experiències.

L’activitat és gratuïta i està organitzada per la Fundació Vidal i Barraquer, amb la col·laboració de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, el Centre Cívic Baró de Viver, el projecte KMK de ‘AREP i activament Catalunya Associació.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*