La pel·lícula ‘Wonder’ obrirà el VI Cicle de cinema i salut mental adreçat als veïns dels barris de Sant Andreu

El passi serà el 7 de novembre a la Biblioteca Bon Pastor

cartell wonder cicle cinema salut mental veïns sant andreu
Cartell de la pel·lícula Wonder // Foto: Activament Salut Mental

El proper dimecres 7 de novembre, a les 18h, comença el VI Cicle de cinema i salut mental a Bon Pastor (Sant Andreu). Una activitat pensada per construir diàlegs i apropar la salut mental als ciutadans i ciutadanes dels barris de Sant Andreu.

El cicle comença amb la pel·lícula “Wonder”, interpretada per Julia Roberts i Owen Wilson. El film ens narra la història d’Auggie Pullman, un nen que va néixer amb una malformació facial.

BANER_300X250

Des dels Serveis de Salut Mental de Sant Andreu s’aposta per uns serveis integrats en el territori, on els espais comunitaris facilitin el compartir idees, preocupacions i desitjos. Aquest VI Cicle de Cinema i Salut Mental, a través de quatre pel·lícules pretén obrir l’intercanvi i el diàleg al voltant de grans temes: les emocions, el gènere, les addiccions, etc.

Es tracta d’una activitat gratuïta, pensada per a gaudir i reflexionar, organitzada pels Serveis de Salut Mental d’Adults de Sant Andreu, la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, el programa KMK d’AREP, el CAS Garvibent, el CC Baró de Viver i ActivaMent Catalunya Associació, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*