Dissabte, 16 octubre 2021
HomeDiscapacitatPrograma d’activitats a Badalona per commemorar el Dia Internacional de les Persones...

Programa d’activitats a Badalona per commemorar el Dia Internacional de les Persones Sordes

Els dies 1 i 2 d'octubre, organitzades per la FESOCA i la Llar de Persones Sordes de Badalona

programa dia persones sordes badalona
Cartell del Dia Mundial de les Persones Sordes // Foto: FESOCA

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Sordes, la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) i la Llar de Persones Sordes de Badalona, han organitzat un programa d’activitats a la localitat de Badalona sota el lema “Celebrant la prosperitat de les persones sordes” que tindran lloc els dies 1 i 2 d’octubre. El programa és el següent:

Divendres, 1 d’octubre

Centre Cívic “La Salut” Av. del Marquès de Sant Mori, s/n, Badalona.

  • 17:00h Conferències “Bilingüisme: Una valoració pedagògica” a càrrec de Menchu González (Directora CEE Josep Pla); “La importància de l’enfoc intermodal i el multilingüisme als centres i serveis educatius” amb Marta Vinardell-Maristany (Psicopedagoga del CREDA Jordi Perelló) i “Perspectives sobre l’educació bilingüe” per Pepita Cedillo (Logopeda del CREDAC Pere Barnils assignada a l’escola Tres Pins).
  • 18:30h Conferència “La Llengua de Signes, dret humà” amb Delfina Aliaga (Vocal de política lingüística de FESOCA) i Santiago Frigola (Docent i investigador de la LSC a la UPF-LSCactua).

Actes accessibles tant per a persones sordes com oïdores. Aforament limitat en compliment de les mesures Covid19. Cal reserva prèvia. Gratuït.

Dissabte, 2 d’octubre

  • 09:30h Manifestació de Av. Del Marquès de Montroig cantonada amb c/General Weyler 188 (local de la Llar) fins a la plaça de La plana de Badalona 
  • 12:00h Benvinguda i presentació de l’acte a càrrec del president de la Llar de Persones Sordes de Badalona, Pedro Jara i el president de FESOCA, Albert Caselles. Lectura del manifest.
  • Instal·lació de carpa per a la realització d’activitats en llengua de signes
  • 13:00h Inici de la celebració amb els Castellers i Miquelets de Badalona
  • 14:00h Paella de germanor
  • 17:00h Espectacles i activitats culturals en llengua de signes: VisualArt, teatre, “càpsules culturals”, entrevistes, etc.

Actes accessibles tant per a Persones Sordes com oïdores.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES