Es presenten al Mobile World Congress 5 aplicacions per millorar l’atenció dels col·lectius vulnerables

Dins del projecte ‘m4Social’ de la Taula del Tercer Sector

m4social logo aplicacions entitats socials
Logo M4Social // Foto: Imatge cedida per Taula del Tercer Sector Social

La Taula del Tercer Sector presentarà demà dijous al Mobile World Congress que s’està celebrant a Barcelona, 5 aplicacions (apps) que les entitats socials estan utilitzant per millorar l’atenció dels col·lectius vulnerables.

La presentació, que comptarà amb la presència de la presidenta Francina Alsina, tindrà lloc a partir dels 11:45h a l’estand de la Fundació Mobile World Capital (MWC)..

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Concretament es presentaran les App Tecnologia i esport: Associació Sport2live; App Millorar afectats ELA: Fundació Miquel Valls; App #ningúdormintalcarrer: Arrels Fundació; App ‘Fer de voluntari/a és a les teves mans’: Associació Sant Tomàs; i App comunitat virtual: Suara Cooperativa.

La presència de la Taula del Tercer Sector al Mobile World Congress està emmarcada en el projecte ‘m4Social’ impulsat per la mateixa Taula del Tercer Sector i en col·laboració amb la Fundació Mobile World Capital, La Fundació La Caixa, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

BANER_300X250

El projecte ‘m4Social’ connecta l’acció social i el món tecnòlogic per accelerar la transformació digital de l’atenció a les persones, contribuint a l’empoderament de la ciutadania i de les entitats socials.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*