Núria Marquès i Sarai Gascón, premiades a la Gala de l’Associació Espanyola de Premsa Esportiva

La natació catalana va tenir un ampli reconeixement

sarai gascón núria marquès gala associacó espanyola premsa esportiva
Sarai Gascón i Nùria Marquès a la gala celebrada a Castelló // Foto: FEDDF

Les nedadores catalanes Sarai Gascón i Núria Marqués han estat premiades aquest passat dilluns a la Gala de l’Esport organitzada per l’Associació Espanyola de Premsa Esportiva que va aplegar més de 500 persones a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

La natació va ser la disciplina esportiva que més va brillar. Als premis de Gascón i Marquès, se’ls va unir el premi que va rebre la també nedadora catalana Mireia Belmonte.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Sarai Gascón va aconseguir en els últims mundials 3 medalles d’or en els 100m lliures, 100m papallona i 50m lliures i Núria Marquès va guanyar 3 medalles d’or, 100m esquena, 200m estils i 400m lliures i 3 plates en 100m lliures, 100m papallona i 50m lliures van ser guardonades en la Gala de l’Esport organitzada per l’Associació Espanyola de Premsa Esportiva, premi que els va lliurar la periodista del diari Sport, Carme Barceló.

La gala va ser presentada per la també nedadora Ona Carbonell i el periodista Jesús Álvarez. Marqués va destacar el treball i esforç que realitzen per arribar on són, mentre Sarai Gascón comentava la rivalitat sana que hi ha en cadascuna de les competicions que disputen al llarg de l’any i en les quals en moltes ocasions coincideixen Sarai i la Núria.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*