Presentació a la UNED Girona del llibre “Innovació Social i Discapacitat”

Publicat per l’Institut Guttmann amb motiu del seu 50è aniversari

presentacio-llibre-innovacio-social-discapacitat
El llibre es presentarà a Girona i a Lleida // Foto: Institut Guttmann

La UNED Girona serà el marc on el proper dijous 17 de novembre a les 18:30h tindrà lloc la presentació del llibre “Innovació Social i Discapacitat”, publicació editada per l’Insitut Guttmann amb motiu del seu 50è aniversari, i que té com a objectiu mostrar una nova imatge entorn de la discapacitat.

En el llibre hi han participat les associacions de persones amb discapacitat del Consell Social i de Participació de l’Institut Guttmann, especialment el Grup MIFAS de Girona, Aspid de Lleida i la Federació ECOM; entre d’altres associacions de persones de l’àmbit de la discapacitat de Catalunya, de la resta de l’Estat i d’Andorra; així com experts i líders d’opinió de diferents àmbits socials.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per aquest motiu el llibre serà copresentat per Albert Carbonell, president del Grup MIFAS; Josep M. Solé, director de la Fundació Tutelar Comarques de Girona; i Josep M. Ramírez, director de l’Institut Guttmann.

La lectura d’aquest treball ofereix un discurs renovat i innovador que pretén impulsar un nou relat centrat en l’apoderament de les persones, la major presència de les persones amb discapacitat en la societat i, en especial, els llocs clau que la impulsen, a més del paper que tenen les associacions i administracions en la societat actual.

BANER_300X250

El llibre també es presentarà a Lleida el proper 24 de novembre.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*