Dimarts, 2 març 2021
Inici Inclusió Laboral Plena Inclusió dona suport a 10 projectes que promouen l’ocupació de persones...

Plena Inclusió dona suport a 10 projectes que promouen l’ocupació de persones amb discapacitat intel·lectual

El programa ¡Empleo Ahora! està finançat pel BBVA

plena inclusion projectes ocupacio persones discapacitat
Persones amb discapacitat intel·lectual treballant en un hort // Foto: Plena Inclusión

La primera edició del programa ¡Empleo Ahora! de Plena Inclusión finançarà 10 projectes d’entitats de la federació sobre emprenedoria, promoció d’ocupació i ocupació amb suport i personalitzat per a persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i majors necessitats de suport en l’àmbit laboral ordinari. El programa, finançat per BBVA, aportarà 20.000 euros a cadascun d’aquests projectes.

En aquesta primera edició s’ha volgut premiar a aquells projectes que impliquen a empreses i famílies de les persones amb discapacitat intel·lectual, l’impacte social en l’entorn que pot arribar a generar, i el número de persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament que es beneficiaran del projecte.

ARC Soluciones publi

A més, s’ha tingut en consideració un repart geogràfic equitatiu perquè es poguessin distribuir els ajuts de forma equitativa entre regions. Així, les entitats i federacions que rebran suport econòmic de la primera edició ‘¡Empleo Ahora!’ son: AMICOS (FADEMGA-Plena inclusión Galicia), Plena inclusión Ceuta, Aexpainba (PI Extremadura), Amadip Esment (Plena inclusió Balears), UPAPSA (PI Comunidad Valenciana), Projecte Trévol (PI CV), Asansull (PI Andalucía), Aspar la Besana (PI CyL), Plena inclusión Madrid y Down Toledo (Pl Castilla-La Mancha).

Secció patrocinada per

FECETC-logo-1

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES