Dimarts, 2 març 2021
Inici Covid-19 El moviment social de la discapacitat insta a accelerar el procés de...

El moviment social de la discapacitat insta a accelerar el procés de vacunació del col·lectiu

Des del CERMI constaten que està sent “irregular, canviant i lent”

vacunació persones amb discapacitat
Les persones amb discapacitat són un perfil prioritari per rebre la vacuna // Foto: Pixabay

El moviment social de la discapacitat ha reclamat una acceleració del procés de vacunació contra la Covid-19 entre les persones del col·lectiu davant la constatació que aquest està sent “irregular, canviant i lent”. La demanda s’ha produït durant la Conferència de CERMI Territoris que es va celebrar aquest dimarts de forma telemàtica.

Tot i reconèixer que la vacunació avança en residències de persones amb discapacitat i centres d’atenció a persones en situació de dependència i de día, adverteixen que no ha arribat encara a les persones amb discapacitat amb grans necessitats de suport que no estan institucionalitzades.

ARC Soluciones publi

A més d’aquest fet, des del Comité Español de Representantes de las Personas con Discapacidad (Cermi), han advertit que la vacunació s’està produint de forma desigual entre els diferents territoris per factors com el proveïment de les dosis, les noves restriccions de les comunitats autònomes i els protocols marcats per les administracions.

D’altra banda, han alertat novament sobre la manca d’accessibilitat en la informació que es proporciona a la ciutadania sobre la pandèmia i en particular sobre la vacunació.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES