Dimarts, 19 octubre 2021
IniciDiscapacitatPetjades de Colors organitza un taller de formació pel maneig bàsic de...

Petjades de Colors organitza un taller de formació pel maneig bàsic de la cadira Joëlette a Esparreguera

Dins el seu projecte 'Sortides inclusives a la natura amb la cadira Joëlette'

cartell taller formacio cadira joëlette petjades de colors
Cartell del taller de formació pel maneig bàsic de la cadira Joëlette // Foto: Petjades de Colors

L’associació Petjades de Colors, una entitat sense ànim de lucre de caire local i caràcter reivindicatiu, formada per persones amb diversitat funcional, familiars, amics i simpatitzants d’Esparreguera, ha iniciat el projecte Sortides inclusives a la natura amb la cadira Joëlette, que posa al servei d’entitats i centres educatius del municipi.

El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament d’Esparreguera, que ha adquirit la cadira Joëlette gràcies als pressupostos participatius, i també de la Fundació La Caixa, que ha fet possible l’adquisició d’un kit elèctric que facilitarà el maneig de la cadira sense tant esforç.

Un taller de formació

Com a primera activitat del projecte, l’associació Petjades de Colors ha  organitzat un taller de formació del maneig bàsic de la cadira Joëlette, obert a tota la ciutadania, que es portarà a terme el dissabte 16 d’octubre de 9.30h a 13.30h al Pavelló d’Esports Municipal. 

Les persones interessades en participar-hi han de formalitzar la inscripció a través del següent formulari. A partir d’aquí, es crearà un grup de persones voluntàries que puguin participar en les sortides organitzades amb la Joëlette per l’entitat. Així mateix, les persones amb mobilitat reduïda que vulguin ser usuàries de la cadira, han d’omplir aquest altre formulari. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES