Dimarts, 19 octubre 2021
IniciEsport AdaptatArriba a Barcelona la 8a edició de la Jornada Inclusiva de l’esport...

Arriba a Barcelona la 8a edició de la Jornada Inclusiva de l’esport adaptat en el marc de les Festes de la Mercè

Tindrà lloc el divendres 24 de setembre al Passeig de Gràcia

jornada inclusiva esport adaptat barcelona
Fins ara la jornada es celebrava al Passeig de Lluís Company // Foto: FCEDF

Aquest divendres 24 de setembre, el Passeig de Gràcia de Barcelona acollirà per primer cop la VIII Jornada Inclusiva, un esdeveniment que té l’objectiu de divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat i els materials específics que s’utilitzen, així com normalitzar la discapacitat. La jornada està inclosa dins de les activitats de les Festes de la Mercè d’aquest any. 

La jornada, que està inclosa dins del projecte L’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona, està organitzada per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física amb la col.laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i altres federacions que aglutinen l’esport adaptat com la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.

Aquesta vuitena edició estarà oberta a la participació de persones amb i sense discapacitat que podran descobrir i practicar diferents esports com el bàsquet CR, hoquei CRE, rugbi o el volei entre d’altres esports i activitats. L’activitat estarà dividida en diferents estacions independents que estaran coordinades per tècnics especialistes i personal voluntari que les dinamitzaran.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES