Persones amb discapacitat intel·lectual representen el pessebre vivent de La Torre del Suro

Es pot veure en una única representació el 20 de desembre a les 18h

cartell pessebre vivent torre del suro discapacitat intel·lectual
Cartell del pessebre vivent // Foto: Taller Escola Sant Camil

El pessebre vivent de La Torre del Suro, un pessebre inclusiu i solidari amb actors que tenen discapacitat intel·lectual es podrà veure en una única representació el proper 20 de desembre a les 18h a la Torre del Suro a Barcelona.

Aquest singular pessebre, que enguany arriba a la 24a edició, una iniciativa del centre ocupacional Taller Escola Sant Camil, que des de fa més de 50 anys dóna servei a persones amb discapacitat intel·lectual al barri del Guinardó de Barcelona.

BANER_300X250

La representació, Premi Ciutat de Barcelona de Cultura Popular 2016, en la que participen més d’un centenar d’actors i actrius entre usuaris del centre ocupacional, professionals i col·laboradors d’altres entitats, es realitza a partir de l’escenificació de quadres estàtics que el visitant del pessebre vivent va trobant en l’itinerari. Aquests quadres són de temàtica diversa, oficis que es perden o desapareguts, bíblics o costumistes.

La ubicació del pessebre, La Torre del Suro és un altre dels atractius d’aquesta iniciativa, ja que es traca d’un edifici de 1910, un excel·lent exponent de l’arquitectura modernista de corrent mediterranista. La visita al pessebre vivent és una oportunitat per contemplar-lo amb tot el seu esplendor, ja que la resta de l’any l’accés a la finca és restringit.

D’altra banda hi haurà l’exposició “El Pessebre Vivent vist per…” relacionada amb el Pessebre Vivent de la Torre del Suro que es realitza al casal del barri del Mas Guinardó. Fins ara, havia estat protagonitzada per fotògrafs que interpretaven amb els seus objectius la representació del pessebre. En l’edició d’enguany s’ha optat per obrir aquesta activitat a d’altres disciplines artístiques, en aquest cas, la il·lustració.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*