32è Campionat de Catalunya de Tennis Taula a les Borges Blanques

Aquest diumenge organitzat per la Federació ACELL

tennis taula borges blanques
Instal·lacions que acolliran el Campionat de Catalunya // Foto: Club de Tennis Taula Borges Blanques

Aquest proper diumenge els esportistes amb discapacitat intel·lectual competiran en el 32è Campionat de Catalunya de Tennis Taula en diferents grups i proves, en una competició organitzada per la Federació ACELL i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Borges Blanques, Special Olympics Catalunya i el Club de Tennis Taula Borges Blanques.

Les instal·lacions del Club Tennis Taula Borgues Blanques acolliran tot el programa esportiu de la jornada que es dividirà en sessions de matí i tarda. Pel matí hi haurà, a més de la competició, una exhibició dels esportistes del CTT Borgues Blanques a les 13:30h.

BANER_300X250

Els 140 participants provenen de tot Catalunya. De la província de Lleida: ACUDAM de Mollerussa, Club Esportiu Estel de Balaguer, C.E Talma de Juneda i Associació Alba de Tàrrega. El representant gironí serà El CPNS Montserrat de Caldes de Malavella. De la província de Tarragona: Club Esportiu Solc i la Fundació Estela de Tarragona, Fundació Villablanca i C.E Alba de Reus. I de la província de Barcelona: TEB, GSIS Barcanova, Escola Esportiva ACELL de Barcelona; ASPADI de Cerdanyola del Vallès, C.E Pengüí de Terrassa, C.Hoquei Ripollet de Ripollet; Centre Aral-Fund.Atendis de Sabadell; Associació Sant Tomàs de Vic i Fundació Esportiva Fedamar d’Arenys de Mar.

El tennis taula és una de les disciplines que la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya fomenten durant la temporada esportiva.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*