Diumenge, 3 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciINCLUSIÓ SOCIALPersones amb diversitat funcional expliquen al personal de l’Ajuntament de Reus com...

Persones amb diversitat funcional expliquen al personal de l’Ajuntament de Reus com es pot millorar l’atenció que reben

En una jornada innovadora realitzada al Centre Cívic Mestral

campanya 25N diba
jornada reus atencio persones amb diversitat funcional
A la jornada van assistir una trentena de professionals del consistori // Foto: Ajuntament de Reus

Una trentena de professionals de l’Ajuntament de Reus que fan atenció al públic han assistit la setmana passada al Centre Cívic Mestral a una jornada en què persones amb diversitat funcional van explicar com creuen que es pot millorar l’atenció que reben per part de l’administració. Aquesta sessió innovadora, organitzada per la Regidoria de Benestar Social a proposta de la Comissió d’Obrir Espais Municipals del Consell Municipal de la Discapacitat, és el segon any que fa. 

L’objectiu és formar els professionals municipals en l’atenció a persones amb dèficit auditiu, visual, cognitiu, intel·lectual, motriu, etc. Es tracta d’una proposta innovadora, ja que és són les persones amb diversitat funcional les que detallen com els agradaria ser atesos i intercanviar impressions amb el personal de les administracions que els atenen. 

Com a conclusió, les persones amb capacitats diverses de la ciutat que hi han participat s’han mostrat, en general, satisfetes amb l’atenció que reben per part de l’Ajuntament de Reus i el personal municipal ha reconegut que en algunes situacions desconeix com fer una atenció més efectiva i adient a les necessitats d’aquestes persones.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content